tanjaf.blogg.se

Förklaring ...

Publicerad 2018-07-19 22:10:26 i Allmänt,

(null)

Kommer här förklara för folk som själv inte upplevt det jag upplevt osv.... 

Kan börja med att när jag fick reda på att jag skulle få barn i juli fick jag en ENORM ångest ! Ångest för att den månaden varit den värsta jag någonsin fått uppleva .... min mamma gick bort & jag ville ej tänka på hur det skulle kännas . 
Sen fick jag en förlossningsskada när jag födde Alicia som jag trodde var värre än vad den faktiskt var... har varit på samtal med en underbar läkare pga detta då jag övervägde kejsarsnitt istället för att ej få samma skada igen eller kanske denna gång ännu värre! Denna läkare lugnade ner både mig & Stoffe på många plan då hon förklarade i detalj osv. Så valde att vilja föda vaginalt igen..
Fick väldigt dålig information om själva skadan.... 

I samma veva som mina tankar snurrar så börjar mina dåvarande chefer att fitta sig med mina jobbtider (de visste att jag enbart kunde jobba dagtid & vardagar) eftersom Stoffe jobbar kvällar & helger. Men de ville helt plötsligt jag skulle börja jobba kvällar . När jag förklarade att detta typ var en omöjlighet så fick jag bara som svar : vill man så kan man. Fick kriga fram & tillbaka & till slut fick jag säga upp mig för fanns inga andra alternativ ... vilket gjort att jag såklart fått sämre ekonomi . Men jag hade sparat pengar & haft föräldrar dagar kvar från Alicia att plocka ut så jag försökte omvandla det till att jag får njuta av ledighet istället ..

Sen börjar den JÄVLA hettan i maj, jag e då i 7e månaden . Börjar väldigt tidigt må dåligt i kroppen av detta , plus lite foglossning som spökar . Så jag är väldigt begränsad mot Alicia & kunna aktivera henne som hon är van vid..
Samt att hon ska ju inte bli påverkad av min graviditet .
Men med en sambo som jobbar sjukt mycket så blir de tyvärr oundvikligt ...

I mitten på juni (dvs för en månad sedan ca) började jag få förvärkar & sammandragningar ... ont en del dagar. 
Och så har det hållt på sedan dess ! Vissa dagar mer & vissa dagar mindre... de resulterar ju så klart i att jag hoppas på att bebis är redo & vill titta ut tidigare ... för efter vecka 37 e bebis färdigbakad . 
Men nu e jag här en dag innan bf & ingen bebis ... så allt de här med att bebis kommer när bebis kommer .... I KNOW ! ! !
Låt mig bara få hoppas & tro att hon velat titta ut tidigare , så jag slapp må så pissigt & ha ont. Har gått upp väldigt mkt i vikt & lagt på mig mkt vätska ..... 

Som sagt juli månad är en sjuk ångest månad för mig pga min mammas bortgång förra året ... samt att ju fler dagar det går ju mer orolig börjar jag känna mig igen för förlossningen..

Har bebis ej tittat ut till på tisdag ska jag upp till sjukhuset för bedömning av eventuell igångsättning pga rädslan & att min mage e ganska stor.

Nu förstår kanske folk lite bättre ! Tack för mig ♥️

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela