tanjaf.blogg.se

Behöver skriva av mig lite ...

Publicerad 2017-06-30 00:04:12 i Allmänt,

Nu har de här kvällarna med tankar börjat ta fart igen ... det gör verkligen ont i varenda del av mig 💔 

Längesedan jag skrev ! Ganska konstigt för det är så skönt att då & då skriva av sig..

Iaf uppdatering om min älskade mamma: 
Hon är långt ifrån bra & pigg. Hon orkar inte ens gå utanför dörren längre, hon har fått en sjukhussäng för att hon lättare skall kunna ta sig ur sängen då hon mestadels är sängliggandes. Hon får hjälp med medicinering & dusch osv.

Det gör så ont i mig att se ens mamma så dålig som hon är . Hon får andnöd ofta & varit på sjukan 2 ggr på 1 vecka pga detta. Hon bör få syrgas hemma... det är riktigt hemskt att se henne få det . 

Lika mycket som jag vill vara där varje dag , lika mycket gör de så ont att se henne.. 

Min fina mamma , hon som alltid vill alla väl & har ett större hjärta än väldigt många andra. VARFÖR skulle detta drabba dig ? 
Och VARFÖR kunde du inte bara få bli frisk ... nu känns den där lilla gnutta hopp man haft som bortblåst ! Det finns mirakel , men i detta fall så känns det väldigt långt bort.. 

Jag har aldrig varit en person som pratar öppet om problem , men detta går liksom inte att blunda för . Jag har aldrig i mitt liv varit med om denna smärta , ovisshet , förtvivlan , oron & ledsamheten 💔 

Det gör ont i varje del av min kropp när jag tänker på att jag kommer att mista min mamma i denna hemska jävla sjukdom !!!!! Det finns ingen rättvisa ... 

Nu har tårarna runnit nerför kinderna i en halvtimme & det känns som de aldrig tar slut ... ska försöka sova ! 
❤️ 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela