tanjaf.blogg.se

Mina tankar ...

Publicerad 2016-03-05 23:16:35 i Allmänt,

Jag kommer nog aldrig kunna acceptera min mammas sjukdom ! Cancer ... Det skär in i benmärgen det ordet , det får en att få gåshud längs hela kroppen , rysningarna som gör en illamående , känslan som kroppen känner - svaghet! 
Jag känner mig så hjälplös i detta ..
Min mamma , min älskade lilla mamma! Vi ska kämpa mot denna fruktansvärda sjukdom tillsammans ! Och vi ska BESEGRA DEN !!!! 
Inget annat går jag med på. 
Jag kommer stå vid din sida natt som dag , i alla lägen du behöver mig , kommer jag finnas , som jag alltid gjort ! 

Det känns ibland skönt att skriva av sig lite ... Om jag någon gång är off , irriterad , arg , ledsen eller vad som så kan det vara att jag är i en annan värld.. Märker av mig själv att drömma mig bort lite... Tror det är mitt sätt att bearbeta detta ! Koppla bort verkligheten för ett tag..

Livet är så orättvist på många sätt! Kan rabbla en hel bok här om orättvisor , men istället väljer jag att tänka positivt ! Vi har så mycket att se fram emot ! Och vi lovade varandra att 2016 skulle bli ett bättre år ! Så nu kör vi på det ❤️

Tack till alla som skriver & stöttar ! Det betyder oerhört mycket ska ni veta ! Man behöver all kärlek & omtanke i dessa svåra tider! 

All min kärlek \ T. Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela