tanjaf.blogg.se

Tillbaka till verkligheten ...

Publicerad 2017-09-05 23:44:59 i Allmänt,

Ja då e man hemma efter en vecka i sunny beach som spenderades med Stoffe , Alicia & Kenny! ❤️ önskade att hela familjen kunde åkt någon gång . Det var en riktigt välbehövlig semester - jag har laddat krafterna ! 


Dock så gjorde allt sig väldigt påmint när vi körde förbi kyrkogården innan idag .. det blir liksom så jävla påtagligt ! Jag börja stortjuta så fort Stoffe gick till jobbet ... men det var skönt ! Jag har gråtit nästan varje dag i snart 2 månader , men när vi var iväg enbart 2 ggr ca , vilket e klart & tydligt hur mkt jag behövde denna semester . 

Jag kan inte förstå att jag idag för 2 månader sedan såg mamma i livet för sista gången , att jag gick & lade mig ovetandes men med ett leende på läpparna då mamma var så glad & pigg när vi var hos henne ... men det samtalet 9.10 den 6/7 var det värsta jag fått i mitt liv , samtidigt som det kändes som någon högg mig i hjärtat , samtidigt att jag fick en knuff i ryggen & någon drog bort mattan under mina fötter ... jag bara föll ihop i panik ..... 
och när vi kom dit , jag hade kunnat sitta där i all evighet , stillheten , lugnet , kärleken som fanns i rummet mitt i all sorg var obeskrivlig ! 
Du är verkligen den vackraste ängeln i himlen .... jag slår vad om att du sprider lika mkt glädje , lycka & kärlek uppe bland molnen som du gjorde här hos oss ! 

Jag vet att våra vägar kommer att mötas igen , det finns inget annat! Du har varit världens bästa mamma ... alltid! Du har kämpat med mycket i livet men alltid valt oss först ! Jag älskar dig mer än allt , jag saknar dig så hjärtat blöder ..... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela