tanjaf.blogg.se

Vår konversation ...

Publicerad 2017-09-26 00:41:27 i Allmänt,

Gick nyss igenom min messanger lista & då kom det upp även vår konversation , min & mammas ... det högg verkligen till i bröstet! 

I april var det sist vi pratade där ... hon orkade knappt vara inne på datorn från maj månad ca, Facebook var hennes stora hobby .. 
det gör så förbannat jävla ont att man inte kunde göra något för dig ...... 😢💔 mitt hjärta är verkligen i tusen bitar! 

Vardagen har sakta men säkert börja "återgå" till det "normala" .. vad man nu kan kalla normalt ! För mig är det ju inte alls normalt att mamma inte finns med oss längre .. men dagarna börjar kännas lite bättre iaf !
Saknaden gör så klart fortf lika ont .. det brinner liksom inombords !

Mamma lilla om du bara visste vilket tomrum du lämnat efter dig , hur ont det gör att sakna dig, hur mkt jag önskar att du kom tillbaka , hur tråkigt livet är utan dig , hur mycket & ofta jag behöver dina kramar , hur ofta jag bara vill åka hem till dig & prata ... ja listan kan göras mil lång på saker jag saknar & önskar jag kunde göra med dig !

Du har gjort mig till den personen jag är idag ! Jag är stolt över att du var så stark som du varit genom denna resa &
Genom hela ditt liv ! Och jag är faktiskt stolt över mig själv som kämpar på varje dag ... 

Älskar dig mest i universum min ängel ❤️

Jag hade behövt din kram ❤️

Publicerad 2017-09-14 01:10:14 i Allmänt,

Åhh vad jag saknar min mammas kramar , hennes härliga skratt & hennes samtal till mig .... hade kunnat göra vad som helst för att bara höra hennes röst en sista gång ! 


När man tror att där inte kan komma fler tårar kommer där bara fler .. 

Givetvis så känns det ju lite bättre än precis när allt hänt MEN livet kommer ju aldrig någonsin bli detsamma ! Och det vore konstigt att inte sakna sin mamma 💔

Att få ett sådant besked som vi fick i början av förra året ... att mamma fått en obotlig form av cancer var det värsta jag varit med om! Tankarna bara snurrade & jag visste varken ut eller in. Sen svarade min starka mamma så fruktansvärt bra på cellgifterna & strålbehandlingen så det ökade hoppet & tron att vi åtminstone skulle få ha hennes hos oss ett par år ... 
men när allt vände i början på detta året & när vi märkte att cellgifterna inte hjälpte & det för varje vecka blev sämre & sämre & sedan på slutet blev sämre från dag till dag förstod jag att hon aldrig skulle leva de där åren vi hoppats på ... jag förstod att hon inte ens skulle klara sommaren ! 💔

Tänk er själva att veta att er mamma skall dö , men ni vet inte exakt när .. månader , dagar , timmar ? Det är en sådan ångestfylld tyngd som var över mitt bröst ... jag har verkligen kämpat mig igenom detta för att ens orka stå med mina fötter på jorden ! Och med handen på hjärtat hade jag ALDRIG klarat det utan Alicia , min fantastiska familj & vänner !

Jag hoppas att hon ser ner på mig & är stolt! För jag försöker verkligen att vara den bästa mamman , sambon , familjemedlem , vännen & kollegan . 

Att behöva fira födelsedagar & julafton utan henne gör som mest ont - för vi har ju alltid varit tillsammans 😢 

Nu ska jag försöka få lite sömn , Alicia sover i sitt rum för första gången så har lite svårt att komma till ro 💖


Tack för allt du gett ❤️❤️❤️

Publicerad 2017-09-07 23:00:20 i Allmänt,

Här sitter jag i soffan ... tankarna snurrar samtidigt som tårarna bokstavligt forsar ! 

Jag tänker på mamma , vilken fantastisk person hon var ! Så himla snäll & godhjärtad , tack för allt du gett ❤️

Det är svårt att andas utan dig , det är svårt att försöka gå vidare utan dig , det är svårt att vara Tanja utan dig , det är liksom du mamma som har format mig till den person jag är ! 
Jag önskade så att du var här hos oss så Alicia kunde få träffa dig mer ! Att hon ska växa upp utan sin mormor är så jävla hjärtskärande ...

Idag var jag hos mormor , vi pratade om
Dig mammi lilla ... vilken kämpe du var ända in i det sista . Och vi tror båda att du tyvärr nog aldrig insåg hur himla sjuk du var 😢💔 kanske skönt , för då slapp du även ha det i tankarna ... 

Jag visste & trodde aldrig i min vildaste fantasi att du kunde vara så stark som
Du var ! Men innerst inne förstod man ju hur läget låg till när du inte ville äta mer & blev så himla svag & mager ! 
Dagen innan du lämnade oss hade jag gjort lax till dig för att du skulle få ngt gott , du hann inte ens äta det!
Fyfan säger jag bara så äckligt orättvist detta liv är !!!!!! Varför kunde inte cancern utrotas ???? Ingen i världen är värda att må så som du gjorde ! Jag önskar bara att jag kunde tagit bort din smärta , gjort dig frisk så du kunde få leva i många år till ...
Jag kommer nog aldrig förstå eller inse att vi aldrig mer kommer att ses !

Jag älskar dig mer än livet själv .... jag önskar man kunde ha besökstid i himlen ! Då hade jag varit där varje dag!

Min vackraste ängel - jag vet att du ser ner på oss & förhoppningsvis är stolt över oss ! Vi kämpar på utan dig , inte för att vi vill , utan för att vi måste !
Saknar dig varje andetag jag tar , världens bästa mamma !!!!!!! En dag ses vi - det lovar jag dig ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela