tanjaf.blogg.se

När minns man de vackra stunderna? ....

Publicerad 2017-11-23 21:25:39 i Allmänt,

...

Imorgon är det 4 månader sedan vi begravde dig mamma . Och det blir aldrig detsamma utan dig.. alla nyheter , framförallt alicias utveckling vill man så att du skulle följa..

 Jag försöker verkligen att minnas allt det bra vi haft genom åren , minnas dig som den vackra person du var , inifrån & ut ! MEN jag såg dig så svag , i så lång tid , så det är omöjligt .... 
att se sin döda mamma , 2 ggr - det är sjukt jobbigt , men jag ångrar verkligen inte "vårt sista farväl" som jag & min syster tog beslut om att göra , den 17onde juli gick vi till ett rum fonus har på sjukhuset där man får ta ett sista farväl, där låg mamma så fridfull i kistan . Hon var så kall, kände på hennes hand.. 
hade kunnat sitta där för alltid... man trodde där & då att de inte kunde finnas så mkt fler tårar men de forsade som en flod ner för våra kinder ! 

Mammas flicka - de har jag alltid varit & kommer alltid att vara . Jag saknar henne så mycket .. det finns så mycket jag skulle vilja säga dig ... saknar så att sitta bredvid dig i soffan , katterna kom allTid & lade sig mellan oss .... jag hade kunnat gå genom eld & vatten för att få bara sitta med dig så en gång till.

Jag har tänkt så mycket på hur du verkligen mådde psykist över allt detta.. vi pratade väldigt lite om det mamma... var du rädd? Förstod du allvaret? När isåfall? Hade du gett upp? Var du ledsen när ingen såg? 

Så många frågor jag aldrig kan få svar på.. valde att ej prata med henne så mkt om det eftersom hon själv nästan aldrig sa något...

Jag saknar dig varje sekund , varje andetag! 
Vi ses snart igen. Älskar dig finaste ängeln ! (null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela