tanjaf.blogg.se

Finns så mycket jag skulle vilja säga dig

Publicerad 2017-11-09 23:30:36 i Allmänt,

Ibland så tänker jag ofta på att jag så gärna vill ta telefonen & ringa dig mamma ! Finns så mycket jag skulle vilja säga dig ! 

Du var verkligen min stötte-pelare i livet, du gav mig alltid de mest ärliga råden , du var den som oftast sa hur mycket du älskade mig , att jag är fin precis som jag är ... och att du är lycklig som har en sådan familj som vi alla är! 

Det gör verkligen ont ända in i själen utan dig i livet ... och även fast det känns lättare vissa dagar är kvällarna oftast lika hemska som för 4 månader sedan! 

Snart börjar jag jobba efter mammaledigheten - läskigt men ska bli väldigt skoj! Har fått två underbara kollegor som jag jobbar väldigt bra med ... du hade gillat dem mamma !

Minns så väl alla gånger jag bad dig komma till Waynes & ta en latte vanilj , det var din favorit också !!!! Hade tänkt i flera dagar att köpa med en till dig & sen var de för sent 😢 

När kommer jag någonsin att förstå denna orättvisa ??? Att jag aldrig mer ska få se dig, krama dig eller höra din röst ? 

Världens vackraste ängel är du .... min mammi!

Åh vad jag ibland önskar att jag kunde visa mer känslor för folk, att kunna gråta ut hos någon... men icke - jag stänger av helt 😩 

Vi ses igen , inte nu men sen mamma ❤️  (null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela