tanjaf.blogg.se

Det sägs att ovan molen är himlen alltid blå...

Publicerad 2017-11-27 19:09:06 i Allmänt,

Jag saknar dig mamma - så tårarna sprutar ! Det gör så jävla ont , varje jävla dag kämpar jag emot denna smärta att du inte finns hos oss .... vill bara ringa dig & berätta en massa ! Jag vill inte må så här mer .... 
jag vill kunna andas normalt utan att det känns som att jag ska få en panik attack, jag vill kunna le från hjärtat , jag vill kunna säga att allt detta bara är en lång jävla mardröm ... 

På onsdag ska jag besöka din grav , ska tända ljus för dig & prata med dig ❤️ Jag vet att du både hör & ser mig ! 
Önskar så att Alicia skulle få växa upp med dig - världens bästa mormor ... 

När vi ses igen- släpper jag aldrig din hand! 
Älskar dig för alltid ❤️❤️❤️ (null)

När minns man de vackra stunderna? ....

Publicerad 2017-11-23 21:25:39 i Allmänt,

...

Imorgon är det 4 månader sedan vi begravde dig mamma . Och det blir aldrig detsamma utan dig.. alla nyheter , framförallt alicias utveckling vill man så att du skulle följa..

 Jag försöker verkligen att minnas allt det bra vi haft genom åren , minnas dig som den vackra person du var , inifrån & ut ! MEN jag såg dig så svag , i så lång tid , så det är omöjligt .... 
att se sin döda mamma , 2 ggr - det är sjukt jobbigt , men jag ångrar verkligen inte "vårt sista farväl" som jag & min syster tog beslut om att göra , den 17onde juli gick vi till ett rum fonus har på sjukhuset där man får ta ett sista farväl, där låg mamma så fridfull i kistan . Hon var så kall, kände på hennes hand.. 
hade kunnat sitta där för alltid... man trodde där & då att de inte kunde finnas så mkt fler tårar men de forsade som en flod ner för våra kinder ! 

Mammas flicka - de har jag alltid varit & kommer alltid att vara . Jag saknar henne så mycket .. det finns så mycket jag skulle vilja säga dig ... saknar så att sitta bredvid dig i soffan , katterna kom allTid & lade sig mellan oss .... jag hade kunnat gå genom eld & vatten för att få bara sitta med dig så en gång till.

Jag har tänkt så mycket på hur du verkligen mådde psykist över allt detta.. vi pratade väldigt lite om det mamma... var du rädd? Förstod du allvaret? När isåfall? Hade du gett upp? Var du ledsen när ingen såg? 

Så många frågor jag aldrig kan få svar på.. valde att ej prata med henne så mkt om det eftersom hon själv nästan aldrig sa något...

Jag saknar dig varje sekund , varje andetag! 
Vi ses snart igen. Älskar dig finaste ängeln ! (null)

Finns så mycket jag skulle vilja säga dig

Publicerad 2017-11-09 23:30:36 i Allmänt,

Ibland så tänker jag ofta på att jag så gärna vill ta telefonen & ringa dig mamma ! Finns så mycket jag skulle vilja säga dig ! 

Du var verkligen min stötte-pelare i livet, du gav mig alltid de mest ärliga råden , du var den som oftast sa hur mycket du älskade mig , att jag är fin precis som jag är ... och att du är lycklig som har en sådan familj som vi alla är! 

Det gör verkligen ont ända in i själen utan dig i livet ... och även fast det känns lättare vissa dagar är kvällarna oftast lika hemska som för 4 månader sedan! 

Snart börjar jag jobba efter mammaledigheten - läskigt men ska bli väldigt skoj! Har fått två underbara kollegor som jag jobbar väldigt bra med ... du hade gillat dem mamma !

Minns så väl alla gånger jag bad dig komma till Waynes & ta en latte vanilj , det var din favorit också !!!! Hade tänkt i flera dagar att köpa med en till dig & sen var de för sent 😢 

När kommer jag någonsin att förstå denna orättvisa ??? Att jag aldrig mer ska få se dig, krama dig eller höra din röst ? 

Världens vackraste ängel är du .... min mammi!

Åh vad jag ibland önskar att jag kunde visa mer känslor för folk, att kunna gråta ut hos någon... men icke - jag stänger av helt 😩 

Vi ses igen , inte nu men sen mamma ❤️  (null)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela