tanjaf.blogg.se

Livet blir aldrig sig likt...

Publicerad 2017-03-29 22:41:40 i Allmänt,

Jag försöker av hela mitt hjärta att vara positiv ... Tro mig , annars hade jag aldrig varit iväg & hittat på en massa saker hela tiden! Kanske ett sätt för mig att försöka leva på hoppet .. MEN sen kommer de här ensamma kvällarna tis-lör när Stoffe jobbar & Alicia har somnat. Då kommer allt som en storm av känslor , blandande men mestadels jobbiga känslor & tankar ! Jag är så rädd att få ett samtal , ett samtal jag vet att JAG INTE kommer kunna hantera , när får jag samtalet ? Var är jag ? 

Jag kommer göra allt för min mamma , vad hon än vill. Det är så svårt att visa för henne hur ledsen man är , vill ju vara stark för henne... Ja denna äckliga jävla sjukdom , den skapar så mycket smärta & ovisshet.
Om man ändå bara kunnat bota min mammas cancer , men vi alla vet att det inte går & i förrgår fick vi även veta att cellgifterna ej hjälpt henne , tumören har växt . Ja ni förstår säkert hur man mår ? 💔I samma veva som beskedet kom...

Publicerad 2017-03-18 23:07:56 i Allmänt,

Det är över ett år sedan jag skrev ... Allt blev bara så mycket ! 

När vi fick reda på mammas sjukdom hade jag endast 3 veckor innan fått reda på att jag var gravid. HUR lätt tror ni att det är att glädjas åt det när man vet att ens mamma har en obotlig form av lungcancer ? 
Alla möjliga tankar snurrade & snurrar fortf runt i skallen... Jag kommer aldrig bli hel igen 💔

Jag glädjs något enormt mycket av min fina älskade lilla prinsessa Alicia ❤️ vad skulle jag gjort utan dig i mitt liv? Du kom in i vårt liv i en perfekt tid ! 

Behövde skriva av mig lite . Får se om jag fortsätter . 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela