tanjaf.blogg.se

Detta får inte vara sant

Publicerad 2017-07-08 10:07:54 i Allmänt,

Jag kan inte förstå att du har lämnat oss kära mamma ... så här skulle det ju inte sluta ! Du har kämpat mer eller mindre hela detta året mot smärtan & allt elände denna äckliga sjukdom fört med sig .. du har aldrig en enda gång sagt att du inte orkar mer , att du inte vill mer eller liknande ! Du var den starkaste personen jag visste & beundrade din styrka att kämpa , du kämpade för oss! Tyvärr orkade inte din svaga kropp stå emot längre & du somnade in ... det har nu gått 2 dygn sedan jag fick ta ett sista farväl av dig ! Du låg så fridfull & jag vet att din ande redan då vaknade vid oss . 

Jag har gråtit så fruktansvärt mycket dessa dagar ... tårarna tar aldrig slut & smärtan att veta att jag aldrig mer kommer att få se dig eller höra din röst sliter mig i stycken. 
Du var min allra bästa vän , du har alltid funnits där precis så en mamma skall för sitt barn. Du har alltid väglett mig genom livet & stöttat mig i mina beslut , bra som dåliga.
Det finns ingen som dig , du var så godhjärtad & är det något ord folk väljer att beskriva dig med är det nog just det ordet.
Igår satt jag & Linda & diskuterade begravningen ... det kändes helt ofattbart. På måndag ska vi möta dem & får väl då även tid & datum för begravningen.
Jag vet att du är med mig kära mamma, jag känner värme inom mig & när jag kollar mot himlen känns det som att du ser ner på oss & sänder oss styrka !
Det kommer aldrig bli som förr .... jag saknar dig så helvetes mycket !!!!!!!
Jag vill bara vakna upp ur denna mardröm vi haft sedan mars förra året... vi visste ditt öde , att du hade en dödlig sjukdom som man inte kunde bota MEN vi levde också på hoppet & tron när du svarade så himla bra på behandlingen för exakt ett år sedan. Tyvärr varade inte lyckan så länge som vi hoppats på. 
Vi har fått se dig lida , otroligt mycket. Jag önskade många gånger att jag kunde ta över din smärta , så du skulle få ro. .
Någonstans visste jag att slutet var nära , jag kände de bara på mig ! Men jag trodde inte så nära .... dagen innan busade du lite med Alicia , var piggare än på lång tid , kunde prata med oss & vara med lite mer. Därav chockade detta oss otroligt mycket... men mamma - jag hoppas du får ro & att alla vackra änglar tar emot dig ! Nu har du inte längre ont . Det är det absolut viktigaste.. att slippa se dig lida! Du ska veta hur många som bryr sig & hälsar till oss - det betyder bara att alla vet vilken fantastisk människa du var ! 
Det viktigaste för mig var när vi fick beskedet förra året (i samma veva som vi fick reda på att vår lilla bebis skulle komma till världen) var att du fick träffa henne ... och vi har så vackra minnen tillsammans , fina fotografier som jag ska framkalla & förstora ! Jag ska berätta för Alicia om dig ... så hon kan minnas dig igenom mig! 
Vi ses igen mamma - jag lovar ! Och tills dess vet jag att du vakar över oss & hjälper oss att ta igenom denna svåra sorg. 
Det kommer aldrig att sluta göra ont, men jag tröstar mig med att du slipper att lida. 

Jag älskar dig världens bästa mamma - jag önskar att jag kunde få se & höra din röst en sista gång , då skulle jag berätta hur mycket jag älskar dig , hur stolt jag är över hur mycket du har kämpat , hur vacker du är , hur bra du är & att du är världens bästa mamma, mormor , dotter , svärmor , syster , vän ❤️❤️❤️ vi ses i Nangijala 

Kommentarer

Postat av: irene%20%E5man

Publicerad 2017-07-08 10:23:08

Så fint skrivit, jag saknar osså henne, det gör ont i mig att hon inte får se era barnbarn växer upp.Tänker så på er alla o på lena o mats, livet är så orättvisst alltid domm bästa o finaste som går bort i unga år. Hoppas nu ni kan ta er vidare, många styrkekramar till er allesammans..<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela