tanjaf.blogg.se

7 veckor av saknad 💔

Publicerad 2017-08-24 21:08:12 i AllmÀnt,

Idag har det gĂ„tt 7 veckor sedan du tog ditt sista andetag hĂ€r pĂ„ jorden , men ocksĂ„ ditt första i himlen , bland alla Ă€nglar - som jag vet tog emot dig med öppna armar. . ❀


SjĂ€lvklart gör det ont , vem kunde tro nĂ„got annat ! 
Jag vet att folk sÀkert tycker det Àr jobbigt / överdrivet nÀr jag lÀgger ut bilder & texter pÄ hur mkt jag saknar min mamma... men vet ni vad , det Àr sÄ JAG bearbetar min sorg , genom att skriva ner bla ! Vi alla Àr olika , det funkar för mig.

För 2 dagar sedan fyllde jag 29 Är... och sjÀlvklart blev det ju mer pÄtagligt Àn nÄgonsin att min mamma faktiskt inte finns med oss lÀngre... det var hon som födde mig , det var hon som alltid var den första att gratulera mig. Jag firade min första födelsedag som mamma, men ocksÄ min första utan min mamma... det Àr fortf overkligt ! Som att man fortf drömmer .

Idag lÀmnade vi Àven över nycklarna till Helsingborgs hem ... det var ocksÄ helt sjukt overkligt att man för sista gÄngen var dÀr , jag har ÀndÄ bott i den lÀgenheten innan jag flyttade hemifrÄn !
Nu Àr det iaf gjort & samtidigt skönt att Ànnu ett "kapitel" Àr "över" ... sÄ vi kan gÄ vidare sÄ gott det gÄr!

Vi saknar dig mamma lilla , varje dag ! ❀
Vi ses i Nangijala . Älskar dig mest av allt!


Skriv inlĂ€ggstext 

Det slutar verkligen aldrig att göra ont ...

Publicerad 2017-08-17 00:29:14 i AllmÀnt,

Jag vet att allt fortf e fĂ€rskt ... men det slutar aldrig att vĂ€rka i mitt hjĂ€rta ! Det kĂ€nns som ett hĂ„l rakt igenom 💔

Vi alla hanterar sorg olika ... jag grÄter ofta & ibland helt okontrollerat (de blir antagligen bÀttre med tiden).
EmellanÄt kÀnner jag att jag kanske hade behövt prata med nÄgot proffs inom sorg & hur man hanterar det... men samtidigt har jag sÄ svÄrt att öppna upp mig !

Saknaden Ă€r enorm ... det finns liksom inte nĂ„got som inte pĂ„mins om henne , mkt jag gör / har gjort har mamma varit delaktig i & allt med hennes lĂ€genhet ... đŸ˜± nu blir vi nog Ă€ntligen fĂ€rdiga imorgon  ... efter mĂ„nga dagar & timmar . Att rensa bland andras saker fast de Ă€r ens mammas Ă€r svĂ„rt ! Framförallt sĂ„ kommer dĂ€r miljontals kĂ€nslor fram , jag har ju faktiskt bott i den lĂ€genheten tills jag trĂ€ffade Stoffe ..!


Jag Àr iaf glad att vi om 1,5h vecka Äker ivÀg en vecka , jag , Stoffe , Alicia &
Min systerson Kenny ❀ helt underbart ska det bli! 

Mamma - jag Ă€lskar dig oerhört mycket ! Jag hoppas du ser pĂ„ oss & vĂ€gleder oss genom livet ❀ Jag lovar att vi ses igen , tills dess vila i frid ! 
TĂ„rar & Ă„ngest...

Publicerad 2017-08-16 01:13:47 i AllmÀnt,

Hur jag Ă€n vĂ€nder & vrider pĂ„ allt & hoppas att allt Ă€r en mardröm ... sĂ„ Ă€r inte fallet sĂ„... min mamma trĂ€ffade jag för sista gĂ„ngen för exakt 6 veckor sedan, dagen efter tog hon sitt sista andetag! 

Det gör sĂ„ ont i hela mig sĂ„ mycket jag saknar henne ... Ă€ven fast jag vet att hon slipper lida , slipper att ha ont dag ut & dag in... min enda önskan var att vi hade kunnat hĂ„lla cancern "ofarlig" ett par Ă„r Ă„t minstone , men nej den Ă€ckliga sjukdomen tog min mammas liv .. 
jag drömmer ofta att vi sitter & pratar i hennes soffa , att vi skrattar , att vi Àr & fikar ... ja alla fina minnen.

PĂ„ tisdag fyller jag Ă„r , men jag har sĂ„dan Ă„ngest & tĂ„rarna rinner , för vem fan kan se fram emot sin födelsedag nĂ€r den personen som födde en helt plötsligt aldrig mer kommer att fira en ? 😱💔 min 29 Ă„rs födelsedag & min mamma finns inte med , sĂ„ orĂ€ttvist !!!!! 

Tack för du gav mig livet Ă€lskade mamma ! Jag lovar att nĂ€r det Ă€r min tur att komma upp bland Ă€nglarna sĂ„ ses vi ❀ 

Älskar dig i tid & evighet ❀


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela