tanjaf.blogg.se

7 veckor av saknad 💔

Publicerad 2017-08-24 21:08:12 i Allmänt,

Idag har det gått 7 veckor sedan du tog ditt sista andetag här på jorden , men också ditt första i himlen , bland alla änglar - som jag vet tog emot dig med öppna armar. . ❤️


Självklart gör det ont , vem kunde tro något annat ! 
Jag vet att folk säkert tycker det är jobbigt / överdrivet när jag lägger ut bilder & texter på hur mkt jag saknar min mamma... men vet ni vad , det är så JAG bearbetar min sorg , genom att skriva ner bla ! Vi alla är olika , det funkar för mig.

För 2 dagar sedan fyllde jag 29 år... och självklart blev det ju mer påtagligt än någonsin att min mamma faktiskt inte finns med oss längre... det var hon som födde mig , det var hon som alltid var den första att gratulera mig. Jag firade min första födelsedag som mamma, men också min första utan min mamma... det är fortf overkligt ! Som att man fortf drömmer .

Idag lämnade vi även över nycklarna till Helsingborgs hem ... det var också helt sjukt overkligt att man för sista gången var där , jag har ändå bott i den lägenheten innan jag flyttade hemifrån !
Nu är det iaf gjort & samtidigt skönt att ännu ett "kapitel" är "över" ... så vi kan gå vidare så gott det går!

Vi saknar dig mamma lilla , varje dag ! ❤️
Vi ses i Nangijala . Älskar dig mest av allt!


Skriv inläggstext 

Det slutar verkligen aldrig att göra ont ...

Publicerad 2017-08-17 00:29:14 i Allmänt,

Jag vet att allt fortf e färskt ... men det slutar aldrig att värka i mitt hjärta ! Det känns som ett hål rakt igenom 💔

Vi alla hanterar sorg olika ... jag gråter ofta & ibland helt okontrollerat (de blir antagligen bättre med tiden).
Emellanåt känner jag att jag kanske hade behövt prata med något proffs inom sorg & hur man hanterar det... men samtidigt har jag så svårt att öppna upp mig !

Saknaden är enorm ... det finns liksom inte något som inte påmins om henne , mkt jag gör / har gjort har mamma varit delaktig i & allt med hennes lägenhet ... 😱 nu blir vi nog äntligen färdiga imorgon  ... efter många dagar & timmar . Att rensa bland andras saker fast de är ens mammas är svårt ! Framförallt så kommer där miljontals känslor fram , jag har ju faktiskt bott i den lägenheten tills jag träffade Stoffe ..!


Jag är iaf glad att vi om 1,5h vecka åker iväg en vecka , jag , Stoffe , Alicia &
Min systerson Kenny ❤️ helt underbart ska det bli! 

Mamma - jag älskar dig oerhört mycket ! Jag hoppas du ser på oss & vägleder oss genom livet ❤️ Jag lovar att vi ses igen , tills dess vila i frid ! 
Tårar & ångest...

Publicerad 2017-08-16 01:13:47 i Allmänt,

Hur jag än vänder & vrider på allt & hoppas att allt är en mardröm ... så är inte fallet så... min mamma träffade jag för sista gången för exakt 6 veckor sedan, dagen efter tog hon sitt sista andetag! 

Det gör så ont i hela mig så mycket jag saknar henne ... även fast jag vet att hon slipper lida , slipper att ha ont dag ut & dag in... min enda önskan var att vi hade kunnat hålla cancern "ofarlig" ett par år åt minstone , men nej den äckliga sjukdomen tog min mammas liv .. 
jag drömmer ofta att vi sitter & pratar i hennes soffa , att vi skrattar , att vi är & fikar ... ja alla fina minnen.

På tisdag fyller jag år , men jag har sådan ångest & tårarna rinner , för vem fan kan se fram emot sin födelsedag när den personen som födde en helt plötsligt aldrig mer kommer att fira en ? 😢💔 min 29 års födelsedag & min mamma finns inte med , så orättvist !!!!! 

Tack för du gav mig livet älskade mamma ! Jag lovar att när det är min tur att komma upp bland änglarna så ses vi ❤️ 

Älskar dig i tid & evighet ❤️


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela