tanjaf.blogg.se

Läkaren igen!

Publicerad 2015-02-27 00:48:26 i Allmänt,

Läkaren 3 ggr på typ en månad! Wtf! Jag har fått sjuka smärtor i magen samt det känns fortf som urinvägsinfektion 😞😞 så är rädd det har vandrat vidare till mina njurar! Därav måste jag boka tid hos läkaren imorgon ! 😐 samt min magkatarr har tickat igång.. Rastlös , magen kurrar & känns som ett sug, känner mig hungrig, känner mig stressad 💤💤 nu e de natti , jobb 9-13 sen förhoppningsvis läkartid efter det, sen jobb på kvällen igen! Ha det ✌️

Tack svärmor & Allan ❤️

Publicerad 2015-02-25 01:16:55 i Allmänt,

Hur underbara är inte min svärmor & hennes Allan ? I söndags när vi var där på mys berättade dom en "hemlighet" för oss , att dom ska betala halva våra biljetter , dvs en av våra biljetter till Thailand 😍😍😍 alltså TAAACK - de hade ni verkligen ej behövt ! För mig e det dock nice då jag inte jobbar alls lika mycket längre så mig hjälper det otroligt mycket 😊 i dagarna bokar vi resan , lutar åt datumen 11-27 april , vi börjar nog med ao nang , sedan ett par dagar i patong & så avslutar vi med Bangkok 😬 längtar ihjäl mig efter semester ! 
Kommer bli så nice , nu kallar kudden , några ärende imorgon innan jobbet 14-20 👍 kärlek TOnt i halsjäveln

Publicerad 2015-02-21 00:40:05 i Allmänt,

Ja min hals börjar spöka.. Kände av de redan igårkväll , så säkert en förkylning som är på ingång ! 😩 gå vidare till ngn annan!!!! 
Tänkte ev gå ut en sväng imorgon ju.. Verkar ej bli av om jag fortsätter må så här. Ska jobba 9-18.15 också ✌️ 

Nu e det natti klockan ringer om ett par timmar. /T 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela